Produkter Tjenester Meny

Tjenester fra Hatlevik Rør

Hatlevik Rør er ein sentralgodkjent rørleggerbedrift som jobbar med installasjoner, sanitæranlegg og varmeanlegg i hus, hytter og industri.

Sanitæranlegg

Me tar på oss rørarbeid både i hus , hytter og industri. I tillegg disponerer vi båt, og kan ta på oss oppdrag i Fitjar-øyane. For hytter og andre som manglar utsleppsløyve, kan Cinderella forbrenningstoalett eller Jet-toalett vere eit alternativ.

Ta kontakt for eit pristilbod. Same gjeld Jet-toalett.

Oppussing av baderom og utstilling av baderomsmøbler

Drømmer du om nytt bad? Me kan teikne ulike forslag til plassering av baderomsutstyr. God planlegging kan gje eit perfekt resultat! Me samarbeider med andre fagfelt, så ta kontakt for ei synfaring. I tillegg har me utstilt ein del baderomsmøbler og dusjløsninger.

Utstillinger vert jevnlig bytta ut, så her kan du gjere eit kupp på utstillingsmodell til redusert pris. Kom innom på dagtid, eller ring oss for avtale.

Varmeanlegg

Me kan hjelpa deg med å finne den beste varmeløsningen, enten det gjeld nybygg eller rehabilitering. Me leverer varmepumper av type luft-vann og væske-vann.

Nybygg

Godt samarbeid er halve jobben. I arbeid med nybygg setter vi pris på å komme tidlig inn i byggeprosessen, for å kunne gi råd om gode og gjennomtenkte løsninger for vann, varme og energi. Vi følger hele prosessen tett, helt fram til bygget er ferdig for overlevering og kan tas i bruk.

Rehabilitering av bad

Er det på tide å pusse opp badet? Vi hjelper deg fra planlegging til ferdig resultat, enten det er snakk om fornying eller total renovering. Vi samarbeider med andre håndverkere som snekker, elektriker og fliselegger. Og, vi passer på at det som skal tenkes på blir tenkt på – sånn at det ferdige badet fungerer slik det skal for akkurat deg og dine behov

Sanitæranlegg

Vi leverer, monterer og vedlikeholder rør og sanitærutstyr til alle våtrom, toalettrom, vaskerom og kjøkken. Ta kontakt med oss hvis du trenger en eller annen form for rørinstallasjon, stort eller lite sanitæranlegg til nybygg – eller hvis det er behov for modernisering av eksisterende anlegg.

Vann og avløp

Vi dimensjonerer og monterer rørledninger og rørsystemer til bolig, hytte og næringsbygg – og har til enhver tid kontroll over alle gjeldende lover og forskrifter tilknyttet fagområdet. For å bidra til at færre vannskader tilbyr vi også Vannsjekken; en kontroll av alle rom med vann og avløp, med alt utstyr det går vann gjennom, og der du får en tilstandsrapport med forslag til tiltak.

Vannbåren varme

Alle kan få vannbåren varme, og vi har både kunnskapen og erfaringen som skal til for å kunne gi deg gode råd om installering og drift av både vannbåren gulvvarme og andre løsninger. Gass, pellets, biokjeler og solvarme er bare noen av områdene vi har kompetanse om.* Vi i VB kan ordne alt for deg – fra rådgivning og byggemelding, til installasjon og godkjenning.

Varme- og kjøleløsninger

Vi hjelper deg med riktig og god varme. Etter mange års erfaring med oppvarmingsløsninger, vet vi at ingen boliger eller varmebehov er like. Skal du bytte ut oljefyren, vil du ha bedre inneklima, eller ønsker du en mer miljøvennlig måte å varme opp hjemmet på? Ta kontakt med oss, så tar vi det derfra!

Varmepumper

Klart du skal ha det godt og varmt! Hva slags bolig du har, grunnforhold og varmebehov er med på å avgjøre hva som er den riktige løsningen for akkurat deg. Vi hjelper deg med installasjon og vedlikehold av mange forskjellige typer varmepumpe.